måndag 3 maj 2010





Barnkalas med familj och goda vänner i ett härligt vårväder är avklarat. Ella vaknade klockan 6 på morgonen med stor förväntan. När hon fick se den nymonterade studsmattan utanför så fanns det inget som kunde stoppa henne. Sen var det fullt tempo hela dagen med kompisar, paket och tårta. En trött 4 åring somnade för natten 16.30. Pappan och mamman fick avsluta kvällen själva med grill och rödvin. Va synd =).
Kram

5 kommentarer:

  1. Vilken härlig dag! Och gud så gott fikabröd:)Kram

    SvaraRadera
  2. Vad härligt, kul att hon gillade den. Vår Jacob hade nog slocknat vid den tiden han också efter en sådan dag. Han räknar ner nu kan du tro tills hans fyraårsdag.
    Jo vi har allt många som är ute efter loppisfynd också. Kommer man på loppis ihop med Vita Ranunkler Marie så får man vara snabb... Hoppas du hittar några torpetmöbler om det var de du menade. Vi hittade de sista hos en auktionshandlare vi har i vår lilla stad. Han och hans fru öppnar upp om vi ringer och är sugna på att komma...så snällt.
    Ha det så bra!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Hihi vilken söt liten fyraåring som somnade kl.16.30. Det kan vara jobbigt att fylla år *blink*. Mmmmm vad gott fikat ser ut.

    Kramis/Heléne

    SvaraRadera
  4. Va kul att hon fick en toppen dag :)
    Jag ser ju vad jag missa ;)

    Kram sabina

    SvaraRadera
  5. Gillar det jag ser här hos dig! kramar från susanne

    SvaraRadera

Här kan du lämna en liten hälsning till mig